Ta Måleri Co: Tomas Andersson

Hej och välkomna till bloggen! Nu är det vår och jag försöker vara ute i sommarstugan så mycket som möjligt. Där har blivit jättefint sedan jag fått hjälp med att måla om. Det är många av er som nu så här på våren får lust att renovera eller måla om. Tänk bara på att inte slita ut er genom att ta på er för mycket. Gör det enkelt, blir mitt tips till er. Själv anlitade jag ett måleriföretag i Kungälv för ommålningen av sommarstugan. Jag är glad över att jag tog hjälp, för de som jobbar på Ta Måleri Co gjorde ett bra jobb, och dessutom gick det snabbt för dem att måla om. 

 

Jag hade visst klarat av att måla själv, men då hade det tagit tid. Jag jobbar heltid och det är mycket som ska hinnas med på lördagarna och söndagarna. Att ägna flera veckoslut till att bara måla kände jag inte för. Min sommarstuga ska ju vara en plats för vila och återhämtning. Inte ett ställe som orsakar stress. Nu är jag glad över att jag tog beslutet att låta Ta Måleri Co göra jobbet, för de gjorde det riktigt bra, och det kostade heller inte skjortan. Genom att låta detta måleriföretag i Kungälv göra jobbet med att måla om, gjorde jag det enkelt, precis så som jag skulle önska att ni också gjorde. Jag har verkligen inget att klaga på när det gäller kompetensen hos målarna på Ta Måleri Co. De fixar både utvändiga och invändiga jobb, och det finns fler personer här i området som tidigare anlitat sig av just det här företaget. Jag tänkte att jag skulle vilja tipsa er som är i behov av att måleriföretag i Kungälv, att höra av er till Ta Måleri Co. Det var nog i stort sett det hela jag hade att säga om just det här företaget.