Ett företag inom vvs och rör i Varberg

Hur är det med er egentligen idag? Jag har haft översvämning i källaren för det hade blivit stopp i ett rör. Det var inte så där väldigt roligt med en decimeter vatten över golvet, sedan small det till i proppskåpet och elen gick, tack för att jordfelsbrytaren fungerade! Den dagen allt det här skedde var jag inte på världens bästa humör, men sedan blev det bättre efter att ett företag inom rör i Varberg som heter Getteröns VVS AB kom hit och bytte ut röret som var orsaken till hela problemet.  

Det blev skador på huset och på bohag och jag behövde även ta hit en elektriker, som tur är så gick allt på försäkringen så jag behövde bara betala självrisken. Detta fick jag besked om på eftermiddagen samma dag, vattenläckan upptäckte jag på förmiddagen, och genast steg mitt humör. Jag tyckte det var jättebra att jag kunde få hjälp av Getteröns VVS AB på momangen, de kom alltså på en gång och de såg med en gång att det enda som gick att göra var att byta ut röret, det var ingen idé ens att försöka laga det, för i så dåligt skick var röret. Jag tycker att det är bra att det finns ett företag som kan utföra sådana här jobb och skulle ni någon gång behöva få hjälp av ett företag som har kompetens inom rör i Varberg med omnejd så kan ni lita på att få all den hjälp som ni behöver när ni vänder er till dem. Jag tänkte inte säga så mycket mer om Getteröns VVS AB, men om ni vill så kan ni ju förstås gå in på deras hemsida och läsa lite om vad det är för slags hjälp inom det här med rör i Varberg med omnejd som står till buds.